sara!!

hej,
det här inlägget kommer vara specielt bara varnar er för de:)
efter träningen drog jga och maria till heron för att vi skulle äta thai. men det blev tillslut pizzahut. där kostade allt per pers 156 kr:P så ah vi åt och va typ så jävla metta efter :P sen började allt. när vi va på väg ut började några blattar prata med oss men vi svarade typ inte. dom typ följer efter oss ut till bussholls plattsen. där vi lyckas ta fel buss och vi tar den mot skärholmen centrum och vi märker det inte förän vi kommer dit. så vi går av panikslagna och nästan omringade av blattar. då vi inte vill vara var där och börjar gå tillbaka mot heron eftersom att bussen fgick inte föromen 50 min kanske. så ah vi går mot heron iaf. på vägen händer: en bil stannar och 2 äckligt ledskiga killar stannar och kollar. vi vänder om hock går åt andra hållet och då åker dom . skönt! sen så vänder vi tillbaka igen och går mot heron . då går någon snubbe bakam oss gansak långt bort men ändå . sen möter en kille oss. ledskigt. så vi gick ut på en gångväg längst vägen. och då såg vi inga före eller efter oss. tillslut kommer vi ut vid domken och år och kollar när bussen går. 40  min. så vi suckar och går in på domken och setter oss och tänkte vänta på bussen. men meddans vi va vid skärholmen så ringde vi sara för att liksom ha någon att prata med och så men hon savarar inte . men när vi sitter på domken så ringer hjälrten. hon va på fest men hon är nyckterist  så hon sejer att hon kommer och hämtar oss. såååååå jjjjjjäääääääääääääävvvvvvlaaaa snäll!! asså jag typ dööör!:)  så hon kom och hämtade oss och skjudsade hem oss. asså sjukt snäll*!! du e min idol sara:)<33 så va dagen räddan:) så nu sak jag och maria äta godis (a) puss heddan

090218 14:37

hellu,
vaknade 5 över halv 11 och går upp äter frukost fixar mej.... sen komer mormor josef från gnesta hit och grattar min bror och pappsen som har fyllt år:) dom stannar typ en timme eller mindre sen kommer systern min , jessica och jacob och deras barn. eftersom att jga inte heller hunnit fått present av dom så fick jag också present:) en maskara och ett leppsyl, tack:) sen stannade dom en stund och deras två barn sebbe och wille galna som vanligt :) och dom åkte hem nyss:)
15.00 åker jag till segeltorp och sak träna. efter den ska jag sova hos maria. det blir väll thai till middag visst ?(a)
skriver mer ikväll om jag har lust och hinner, puss heddan.


090227

hej,
idag fyller min älskade bror victor 18 år. så jag följde med honom till stan för att shoppa lite :) av mej fick han typ jackan :) och sen köppte han ett par skor och ett par byxor också :) haha han får typ 50% på allt han köper han smörar så jävligt^^ men vi åkte in iaf vid kl 12 tide och sen så gick vi lite i stan och så bjöd jag på thai. riktigt gott vare. fast det va ganska starkt så det blev 2 glas cola var för oss(a) sen gick vi vidare och till sist åkte vi hem vid 15 tiden:) vi tänkte dra till segeltorpshaleln och köra almis med några men det blev inte av :/ så nu sitter jag iaf hemma och gör inte så mkt , får se vad man hittar på i kväll. puss ha det bra , Heddan.
  

090225

hej,
igår sov jag hos maria, och tränade också i går med juniorerna , jag var fett trött och fett seg:/ men men . sen så åkte vi hem till maria igen och så typ kollade vi på film å satt lite på datan och sen gick vi er och kollade på beck ^^ men vi glömde totalt bort tiden och marias mamma kom hem kl halv ett och jag och maria va som klistrade framför beck .. men iaf så fick vi stänga av och gå och lägga oss , fast vi kunde int somna så vi låg och pratade till typ kl 2.. det värsta va att vi skulle upp 6 dan efter (a)
ja så idag gick vi då upp kl 6 för att jag och maria skulle dra till nynes och spela hockey bockey med ett par brandmänn^^ vi fick till och med åka brandbil haha :P det var skiiit kul att spela och ah haha fan det måste vi bara göra om maria(a)
fter det drog vi till brand stationen och gymmade lite innan vi satte oss ner och åt en god frukost med dom brandmännen^^ riktigt härliga killar ^^ haha. efter frukosten så hade vi inte så mkt att göra så 2 av brand männen lasse och tobbe drog ut med oss och så fick vi släcka en brinnande docka , och så fick vi släcka en eld till och med:P annars satt vi bara och åt bullar och pratade med brandmännen haha skööööööööööningar  ju ;) men tillslut skulle jag och maria åka hem :/ lite trist faktiskt, vi tänkte stanna kvar och sova på brandstationen men så kom vi på att vi hade träning ^^ så vi tog ambulansen till pendeln och sen så hade vi bara 1 och en halv timmes väntan i tågen och bussarna innan vi va hemma :) vi kom hem typ kavrt i fem och vi skulle åka på träning 10 över 5 så vi fick skynda oss lite men tillslut kom vi i alla fall till hallen. den här träningen gick inte heller så bra men men, i morgon e det match iaf:)  ska sova hos maria idag igen och nu ska vi se på patrik 1,5 hare bra puss Heddan.
 

25 februari

Hellu!
just nu e jag i osterrike... zell am see och aker skidor.
har inte haft nagon dator eller mobil pa jatte lange.. de e skit trakigt:(
kommer nog inte skrigva mer tills pa sondag nar jag kommer hem...

puss och kram S

segeltorp-ormsta/DE

fan vad härlig vinnst, jag är bara tvungen att gå in på bloggen och skriva hur det gick !! fan vad vi kämpade och vände från 0-2 till 5-2 så jävla HÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT TJEJER!
 

090222

hej,
kvällen i går va bra och överraskningen vart perffa:)
och i går kväll skulle jag och amanda kolla på film men vi kom på att vi behövde ladda ner ett program för att vi skulle kunna göra det så min bror och arwid kom in och hjälpte oss med de. då vart klockan 22.22 och alla fyra var bara tvungna att lyfta fötterna för att det inte ska bli otur, lite kul faktiskt:P menm tillslut så fick i alla fall jag och amanda på filmen , den hette 2.37pm ricktigt jävla hämsk , bara massa problem-.- och den slutade så jävla värst!
men men, tillslut somnade vi iaf vid typ halv 1 och ah vi vaknade typ 09.50 i morse och gick upp och åt fruckost:) sen så fyller min bästa pappa år i dag , grattis pappsen. så det vart lite tårta i morse också:) mhmh. men iaf så gör vi inte så mycket just nu så jag passade på att skriva på bloggen. kl 16 har jag samling i segeltorps hallen har match mot ormsat DE, faaaan vi måste vinna tjejer! sen efter matchen hade jag tänkt att gå på bio med maria och bulan men ja får se hur det blir med det och se om jag orkar:) önksa mej lycka till på matchen , puss heddan.


21/2

Hellu!
Igår sov jag hos lollo ute på ekerö.. skit mysigt måste göras igen:)
sen åkte jag hem. lollo och madde skulle till madde och kim, men jag och magda skulle till centralen, när vi kom till stora mossen( jag tror det hette något såntt) så funka inte tåget så vi fick gå av och ta ett annat tåg. sen ringde jag wille och snacka med honom en stund.. alltid lika roligt att höra vad han har försig. när jag kom till huddinge centrum så hade bussen precis gått så jag ringde min snälla mamma och hon kom och hämta mej... taack mamma..
när jag kom hem så började jag packa lite efter som att jag åker till österrike imoron och kommer vara där till den 28/2Kommer inte att ha mobilen med mej"/ vet inte om jag kommer ha tillgång till dator men om jag har det så kommer jag logga in lite på msn och pea.. skicka gärna små söta gb:s..
Kommer sakna er sjukt mycket min älsklingar..
när jag hade packat kom Oliven själv och hämtade mej med sin bil(hennes mamma och pappas) som sen körde oss till matilda där vi skulle och fira henneeftersom att hon fyller år på tisdag:) när vi kom dit så var vi självklart sena:) så alla satt i soffan och myste.
heddan, amanda och hanna var tidigare och köpte present till matilda.. hon fick en plattång nano rosa, en lampa och lite mer...
efter maten spelade vi buzz och sjöng singstar.. hahah de va skit kul... när vi spela buss så var det Jag, Oliven och Bettan på ett lag(brunetterna). Heddan, Amanda och Hanna på ett annat(blondinerna) och sen Sophia, födelsedagsbarnet själv och Ida( blandat). men självklart så vann ju brunetterna:) fan va gryma vi va brudar..
efter en stund gick vi ut och skratta och var skit barnsliga men vi hade kul.. eller jag hade iaf de:)
sen åkte jag och Oliven hem och nu sitter vi här i min soffa och ska snart sova..
allt från mej på ca en vecka..

/ puss S


jag i backen..klickbar bild!

090221

igår den 20 februari va jag i skolan och vi fick till och med tårta i skolan(a)  mhmh:) sen drog jag amanda och till centrum för att leta efter mathildas present men vi hittade den inte så vi åkte vidare till kungens men vi hittade den inte där heller typ. kan ju inte berätta allt för jag sak ju till henne i kväll:) men iaf så va vi i kungens i typ 4 timmar och letade present. sen så drog vi till segeltorpshallen där min stolta broder tränade med AJ. efter det drog jag och amanda hem till amanda och åt och packade lite saker innan vi tog bussen hem till mej där vi skulle sova. när vi kom hem till mej så kollade vi på twilight och amanda vart typ också kär i filmen:) sen så somnade vi efter filmen typ vid 12 tiden. sen på morgonen ringde min klocka kl 06.30 och jag fick hoppa upp ur sängen och åka på träning. amanda låg självklart kvar och sov^^  träningen gick inte så bra för mej förutom i slutet på smålagsspelet då det va skit kul^^ efter träningen åkte jag hem och träffade amanda hon satt med datan i mitt rum, den busen ;)
men i alla fall så fixade vi oss lite , jag duchade sen gick vi till hanna och planerade hur det skulle bli med mathildas kväll i kväll:) vi åt lite lunch och satt å prata sen så gick vi hem till mej igen och nu sitter vi och ah jag skriver på bloggen:) ikväll sak vi vara hos mathilda sen ska vi väll kolla på någon braig film innan vi somnar :D puss ha det bra vissa ser mej i kväll puss Heddan.
 

torsdag den 19

hej,
torsdagar brukar vara riktigt sköna, men idag känns den bara strässig vet fakiskt inte varför...:/ haft typ spanska bild so no och sen vart det ytåp ingen idrott så det vart matte istället... sån när jag kommer hem så måste jag bara plugga till no provet i morron.. men när jag kommer hem så hittar jga inte det jävla no pappret ... så ah nu sitter jag och läser igenom mina anntäckningar vilket var tur att jga hade något i alla fall för jag orkar verkligen inte gå rillbaka till skolan och hämta det.... annars idag har jga match med joniorerna omt ormsta/DE den ska vi faaaan ta !! önska mej lycka till både med pluggandet och matchen puss Heddan.

onsdag 18 februari 2009

hej,
just nu läser jag ett dötrist no-häfte till provet på fredag. försöker plugga in alla ord men ärligt talat så är det typ omöjligt... liksom sinnesceller, elektriska signaler, nervimpulser. men bläääääääää:/ men men . dagen har iaf varit lagom skön faktiskt. började med no, sen engelska då vi typ kollade på film hela lektionen, skööööööönt, och filmen va ju till och med bra:O. efter engelskan skulle det igentligen varit musik men musikläraren va inte där så vi gick hem till olivia en stund innan vi gick tillbaka och då hade jag spanska och vi fick gå tidigare än väntat från lektionen! sköönt. efter spanskan va det håltimme och tillslut var det då S.E.T där jag kan vara ärlig och berätta at jga knapt lyssnade mer än 3 ord på ... men jag tror inte att lektionen var så viktig ändå... men jag kollade igenom bettans sms som var mkt viktigare än lektionen i det läget !! ojoj sejer jag bara ^^ efter setten slutade vi och sen har jag typ suttit framför datan eller så har jag pluggat NO. snart ska jag åka på rtäning, fys. efter fysen ska min brur spela match med bj så jag måste väll stanna å kolla på den matchen -.- hoppas ni vinner da;)
puss Heddan.
olivia,fia på bilden

Födelsedag!

Hellu!
Förlåt fölåt att jag inte har skrivit något men jag har inte varit på humör för de.
idag e de iaf min födelsedag!
det jag fick:
WEZC lurar
chanel örhängen
jeans
en tunika
pengar.

ne nu orkar jag som sagt inte skriva mer

/puss Sofia

grattis bästavän.

grattis fia på 14 års dagen , hoppas du får en bra fördelsedag och hoppas att du gillar våran present:D<3 puss hej, jag älsar dej mest<3 / Heddan

16 februari

hej,
dagen har avrt så långt i från perfekt!
dagen börjademed tråk so som jag knappt fattade ngt av :S sen matte lite bättre men fortfarande inte så jävla kul.. sefter det vart det paniiiiik! fan hae inte tränat på att redovisa min svenska grej omg:$... men tur som var var det nånga som ville redovisa i dag så jag slapp. men det blir väll i morron då da-.- efter svenskan va det luch och efter unchen var det tjejsnack mellan en grupp tjejer som det hade vart lite trassen mellan inkls mej. satt och pratade i 55 minuter typ och det läste sej inte. det här handlar om att några har lite krongel mellan dem men får hoppas att den någon dag löser ser.. efter tjejsnacket var det no , och den v ju inte heller så speciellt rolig vi fick läsa ett häfte om ultraljud som vi ska ha prov på på fredag, ååh. men snart åker jag på träning. ska träna med brors lag bj i dag kanske om jag får, maria ska också vara me:) innan ska jag å maria gymma och sen blir det nog is. najjs najjs.
ha en bra dag, puss heddan.
heddan<3amanda=mjukisar

15 februari, bio med frida

dagen började med att jag var tvunget att g upp kl halv 10 för att jag skulle vara i hallen 11 och vara i speakerbåset och öppna båsdörren till alla busar som blir utvisade. matchen mellan ryssland och tyskland var riktigt dålig, den söööög! så jag å maria flummade som vanligt runt för att göra saken mkt roligare(A) vilket den vart ^^ vi satte oss på utvisar bänken och tog 2 klubbor och så vände vi våran fattning på klubban och körde med andra , helt cp. men ah vi passade till varranda rå:) haha det va faktiskt kul^^ det går väll inte att hav tråkigt när maria är flumm liksom -.- (a) men iaf efter matchen drog jag till heron där jag skulel träffa frida vi skulle kolla på bolt med 3d:D så vi bästellde biljetter tillslut men han som satt i kassan va ju mega svår och prata med, han va dryg och helt oförståenda , suuuuuuuuuck. efter vi fått biljetterna gick vi och åt lunch. och sen gick vi till bion. när vi kom in poå dion hade den tydligen börjat:O så vi satte oss når och lodsades som om inget hade hänt.3d var riktigt kul att kolla på och bolt filmen var ju inte dålig heller:) men filmen slutade efter 45 min:O och så kollade vi på biljetten och så stod det på biljetten att filmen började 14.15 och vi trogde 15.15 så vi kom in i bion när det redan hade gått 40 min. och vi beställde biljetter till 15.15 men han som satt och solde biljetterna var ju riktigt snurrig så den jäveln gav oss fel!:O ååååååååh . så vi missade halva filmen och allt var bara skit ^^ men men. vi gick in och kollade lite på media markt innan vi tog bussen hem. och bussen var ju riktigt långsam tog typ 45 min att åka hem men det var bara bra för jag hade väldigt mkt att prata med min älskade lilla frida:) tack för dagen gumman . puss Heddan.

14 februari / alla hjärtans dag

hej,
dagen började med att jag vaknade kvart över tio:) sen vid typ halv två åkte jag till vesterhaninge för att spela mot vh. vh tog ledningen i mitten på andra perioden tror jag. men sen så rullade det bara på för oss:) vi jorde 1-1 sen2-1 till sist 3-1 och så slutade matchen. vi spelade grymmt bra enligt mej:) riktigt rolig match. efter det åkte jag hem åt middag duchade och gjorde mej i årdning. sen fick jag skjuts tikll jenni där typ amanda + 3 andra skulle varit typ(A) men  det vart bara mej och jenni till slut, men kvällen vart ändå riktigt bra. att spendera en kväll med den sköningen kan väll inte bli tråkig? ;) ahha , men vi satt iaf och kollade på melodifestivalen och ah vi hade kul iaf:) sen åkte jag hem vid typn 10 tiden och nu sitter jag här och dricker cola:D. imorgon på morgonen vid 11 tiden sak jag vara i hallen och holla online grejjs med maria, så det blir nog inte så tråkigt iaf:) sen har jag träning. men det dåliga är att jag inte kommer hinna träffa min firda:( sorry guman vi får träffas ngn gång i veckan hoppas jag :)<33
förästen, tack alla som har skickat alla hjärtans dag sms till mej , jätte gulliga å jätte söta. hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag puss Heddan<3

fredag den 13

BEDRÖVLIGT!!!!
kan dagen bli dystrare?
dagen började ricktigt kasst:/ eller med ett riktigt tråkigt nklassråd.. efter det fick vi bullar och safft helt okej:S men efter det började allt.. person till persopn gick in i lärarrummet och att där och pratade. tillsisst hade väll en suttit inlåst på toan i typ 2 timmar:S en gått hem , 3,4 eller fem ledsna och besvikna miner... och jag hängde inte riktigt med:P men ah jag gick inte in i lärarruimmet iaf tuuur! men ah så dagen har vart lagom snurrig... men sen efeter skolan gick jag hem och böt jacka och åkte till segeltorpshallen för att holla skotträkningen för finland. finland och tyckland mötte varrandra och ah finnarna vann överlägset med 3-1 tror jag att det var. finnarna hade typ 3 eller 4 eller 5 gånger så mer skått än vad tyskarna hade:) i period paos gick jag och höglund och köppte mellis det vart en risifrutti och en chippspåse^^  efter den matchen skule sveriga spela mot ryssland tror jag men jag skulle ta bussen hem så jag orkade inte stanna och kolla så vi sprang till bussen och vi hann!! men sen när jag kollade i fickan så hade jag glömt busskortet i min andra jacka (upps) och då som tur fanns bulan där:D fhan hon räddade min dag jö:) hon plockade upp en bussremsa åt mej och vi kom äntligen på bussen , taaaaaaaaaaaaaaaaaack så jätte mkt bulan!!!
tillsisst efter typ en halv timme var vi framme i huddinge centrum. tror ni inte att 744 står där framför 710 när vi kommer och såklart när jag har gått ut ur 710 drar 744 iväg med full fart-.- jävla buss:'( så jag fick stå där och vänta på att nästa 744 ska komma och är typ genmfrusen när den kommer. äntligen på väg hem!! när jag går av bussen och går hem så fryser jag fortf jätte mkt:/ men tillslut kom jag hem iaf. och nu ska jag äta midda:)
Puss Heddan.

Fredag

Hellu!
Idag har jag varit i skolan och tråkat runt som vanligt...
Idag var typ alla ledsan, sura och dystra. men men...
nu sitter jag hos olivia med amanda.
ikväll ska jag sova hos olivia och vi kanske ska träffa min saknade vän Robin och Oliver.
ne nu orkar jag inte skriva mer..

/ puss S

Torsdag

Hellu!
förlåt att jag inte har skrivit på jätte länge men jag har inte orkat..
ska börja snart igen..

/ S

12 februari

hej!
vi hade ju frilufs dag i dag :D
det va fan riktigt kul vi åkte skridskor typ jga fia amanda malin å jeppe joel, richard max......... inte så manga av vi, typ 8 st kanske , fast det var typ fullt på isen :/ men det va ändå skit kul (A) orkar inte berätt allt :)men ah ikväöll har jag träning i björkängshallen typ 21.30:) annars vet jag inte vad jag ska göra i dag :/ hittar väll på ngt,
 jesper på bilden:)
puss Heddan

11 februari

hej igen,
sitter ust nu och tänker på vilken tid jag sak ta bussen till centrum i morgon. 08.30 blir det, någon som också ska ta den ?(a) fast kanske inte äns kan åka för kom på för typ 5 min att jag inte har ngn busskort eller bussremsa för den e slut:(  men hittar säkert på ngt^^ sak till zinkensdammsIP i morgon och åka skridskor med klassen(a) lite kul:)
jag och fia vann inte över stach och pontus i dag :/ men det vart typ lika så ah ganska bra :D här kommer lite bilder från i dag och i går :):
         idag .
igår:               

Puss Heddan

lång håltimme

hållåj!
nu sitter jag på vid datan på hål timmen igen:) borde egentligen göra spanska gloserna med ah asså jag orkar verkligen inte-.- men jag har nästan i alla fall gjort klart mit sv arbeta nu i början på håltimmen:) förts sprang vi ner till jumpasalen för att jag och fia skulle möta pontus och nicke i vollyboll men jumpasalen var upptagen så när deras lektion är slut så ka vi iaf möta dom å äga dom lite(A) önska oss lycka till:D
jahopp men förästen så vann vi matchen i går mot göta traneberg med 9-1:)
och i dag ska jag träna med dam 1:D
jag lägger in bilder från matchen i går, idag när jag kommer hem :)
Puss Heddan

10 februari, tisdag

hej,
har typ inte tid att skriva så mkt för sak åka på match snart så ah det får bli kort. idag har jga match mot göta traneberg:) annars har det inte hänt så mkt i dag som ala andra dagar men ah som sagt har verkligen inte tid just nu kanske skriver i kväll när jag kommer hem, hur det gick å så.
puss heddan

OLIVIA

Glömde skriva en stor sak som hände idag! Olivia kom tillbaka från Spanien.
har saknat dej skit mycket gumman!

Älskar dej <3


9 februari

Hellu!
Idag har det inte hänt specielt mycket förutom skolan då...
efter skolan åkte jag med mamma till stan och skulle byta ett par byxor.. men jag köpte en bikini till italien istället(aa)
sen åkte vi hem.. och aa sen har det inte hänt något mer..
 
Puss och Kram Sofia

9 februari

hallåj!
idag har det varit som vanligt en vnlig skol dag orkar inte skriva mkt för jhag ksa plugga till eng lexan på ons typ 22 glosor:O orkaaaaaaaaaar inte .. men iaf så koller lite bilder från i dag :)
 jag och mallan brallan väntade på att slöjden skulle börja(A) mathilda fottade tror jag:)
 väntade på att slöjden skulöle börja.. jag fottade
 och dom gjorde jag på slöjden^^ haha men bläv typ mobbad för att dom va så fula^^ eller?:D
 mhmh dagens lunch :)
Puss H

8 februari

hej.
idag har jag först kollat på min brors match dom förlorade mot nacka med 7-3 och sen hade jag match och vi vann med 5-1 :)- vi spelade helt okej och efter matchen fich jag typ holla tal och typ hurra åh fyfan vad det va pinsamt:$ men men (A) orkar inte skriva mer tyup ligger i sängen och dör ingen ting typ.. men ah
puss H

8 februari

Hellu!(aa)
nu har jag inte skrivit på hela helgen så nu kommer lite från helgens alla händelser.
i fredags skrev ja i inlägget att jag och amanda skulle till Jesper men så blev det inte utan vår kära älskling heddan kom och var med oss.
jag var inte så jätte social men jag pratade med min saknade vän Nisse och hans kompis Viktor (Nisses kompis) men vi skrattade och hade kul iaf.. eller hur brudar;) men heddan och amanda blev trötta redan vid 12 men jag var inte trött så jag satt uppe och snacka emd Nisse och Viktor till klockan 01:50 men sen kände blev jag tvungen att gå och lägga mej men heddan och amanda hade erövrat hela sängen så jag fick sova i soffan men de funka ;) men jag kunde itne sova så jag tror att jag somna 02:30.
sen vare bara att pallra sej upp klockan 9 för att åka till kansliet och prova ut fotbolls overallerna som vi ska få köpa.
efter en stund så åkte amanda hem och så vare bara jag och heddan kvar för en stund innan hon åkte på hockey.
min älskade lillebror hade träning i tubpa så jag följde med mamma och hämta honom och körde honom till segeltorps hallen och så vare dags för dam1 match men jag och mamma ville inte kolla på det så vi åkte hem och jag satte mej vid tvn. men efter en stund tröttna jag på tvn och åkte och hämta fredde(lillebror) i hallen.
idag har jag vekligen inte gjort någonting utan bara suttit i soffan och varit lite förkyld. sen åkte mamma och hämta mormor och morfar som kom hem från sydafrika idag men jag stanna hemma:)
så just nu sitter dom och pratar men jag orkar inte sitta och lyssna så jag tänkte skriva att inlägg isället

Kyss och Smek Sofia

7 februari lördag

elluh!
i går kväll vid kl 22 ungefär när jag kom hem från träningen åkte jag hem till myspellarna fiafjommp och amanda ettan. tur som var hade dom inte hunnit åka till jeppe än och vilket inte äns blev av (a) så vi var bara ute en stund sen så gick vi in och ah jag vart lite hungrig och åt typ middag 22.30. men i alla fall så satt typ fia fjommp framför datan hela jävla kvällen och man kunde knappt prata med människan, vem snackade du me ?^^ men i alla fall så gick jag och amanda och la oss dö trötta kl 12 å fia typ suckade och gick och satte sej i soffan. och vi skulle ligga vakna tills hon kom och la sej men efter en kvart frågade hon oss om vi va vakna å det va vi :) men sen efter fem min typ så sobv båda som ah vet inte vad .. under natten hade tydligen någon av mej och amanda snarkat och den andra pratat i sömnen. ah inte så okej :P å vi hade typ legat över hela sängen så fia inte fick platts så när jag och amanda vaknade låg vi i sängen och fia i soffan:P sorry ^^ men när jag skulle gå å väcka fia på morgonen kl 9 för att hon skulle på fotbolls grej puttade hon bort mej och drog tecket över huvet. ja så jag trode hon inte ville gå uppn såklart så jag gick å la mej igen men jag och amanda kunde bara intesomna om(a) men sen vaknade fia och ah hade ingen aning om att hon dragit tecket över huvet men iaf så gick vi upp på morgonen och åt fruckost å typ segade som man gör på månarna när man är med dom dära :) men iaf så kom vi iväg till fotbolls grejen , typ en halv timme försent. sen när den va klar åkte vi hem till fia igen och så la vi oss och kollade på film lite mysigt men ah man bläv ju ricktigt seg... sen åt vi luch och efter det åkte amanda hem :/ sen så gick vi upp och kollade lite på tv sen kom pappsen och broren som hade varit på träning och hämtade mej . jag åkte hem och fick typ ringa runt till rätt många för jag visste inte om dam ett matchen var inställd för jag skulle ha online grejjsen men sen fick jag veta att den ändå var så då åkte jag i väg dit till torpet hallen och så kommer man dit och möts av en halft sur jenny^^ sen så går man upp och möter den överluckliga höglundaren:P sen så kom då frida å gessel som hade vart och shoppat hela dagen:) dom var lite halft trötta och hade glassar med sej fast bara till dom så jag och böglund gick ner till donken och köppte varsin glass:) sen när vi kom tillbaka fick vi veta att matchen inte skulle börja föränn 17.15 jippi... så vi snodde eriks data och kollade igenom hans bilder och det va lite roligt (a) ´men tillsisst började i alla fall matchen och isen var väll sådär.. jag hade pluss och minus grejen och fick hjälp av frida lite grann tack så mkt:) och i perioden mellan 2 och 3 gick vi till gummet och jag fick lite marsage av beckis  i nacken , hade faktiskt lite nackspärr. men matchen slutade tillslut med att torpet van med 4-2 mot leksand. bra! när man kom hem så kollade jag på melodifestivalen, helt okej, och nu sitter jag då vid datan ocjh har inte så mkt för mej:/ men ska försöka hitta på ngt . här kommer lite bilder från i går:
puss H.
   


6 februari

Hellu!
Idag är det äntligen fredag.. idag har ja inte gjort så mycket som vanligt förutom skolan.
Efter skolan så drog jag jenni och persson till centrum och köpte örhängen..
sen åkte ja hem och då ringde min kära gullunge amanda och fråga om vi skulle träffas. så nu sitter man här med amanda och ska snart ta bussen till min kära vän Jesper själv. vet inte vad vi ska göra där men får väl se vad som händer.

Kyss och smek Sofia


Min älskade gullunge Amanda<3


6 februari

hej!
i morse klev jag upp halft död ur sängen. och efter en stund märkte jag att jag hade VÄRLDENS träningsverk-.- så det känns som om jga liksom gått runt som en stel pinne i dag .. började med klassråd sen elevens val sen so sen no sen lunch sen matte sen sv , så har dagen stet ut typ tajtaste någonsin. asså bläää jag gillar verkligen inte fredagar. men nu är det i alla fall helg och träning i kväll:) jag får hoppas att det går riktigt bra i kväll! vi vann matchen i går förästen med   
8-0. bra jobbat tjejer! och bulan som gjorde 4 mål grattis:D du va grym i går! men ah nu ska jag lägga mej och sova lite jag är blääääääää trött! och jag saknar frida jätte jätte mkt:'( vi måste träffas!
puss H

5 februari

hallåjj!
en lite knas dag i dag:/ varför, det tar vi kankse senare.. men torsdagar är som vanligt sköna annars:) morgonen började med en skön sovmorgon och sen var det bara att gå till skolan då det var en bra första lektion med den dära morris som lärare vilket betyder att det inte hände så speciellt mycket på lektionen. efter de så var det bild då vi fick göra kina pinnar å så skulle man skriva japanska på dom å skit å sen få fick vi godis till sist på lektionen då vi skulle försöka fiska upp dom med kina pinnarna haha, men fia gumman du missade det :'/ sen var det luch och så klart sak det vara det äckligaste någonsin ,potatisbullar -.- asså åhhhhhhhhhhhh. jag är inte kinkig men potatisbullar kan jga bara inte äta.... så det blev grönsaker till lunch men det är ändå okej:) sedan var det so och jag gjorde inget då heller eftersom att jga var klar:) sen så var det idrott vollyboll:D å vi var så jävla grymma:D asså jag amanda malin och fia(A) jag sejer ara att vi klassaed alla(a) och till sist no den lektionen gick ovanligt snabbt:) å i kväll har jag match mot kallhäll:) änska mej lycka till nu ska vi fan vinna..
'puss H

4 februari

Heej:D
Idag var ja som vanligt väldigt trött så ja kom itne upp ur sängen fören 5 över 7:O oj oj sent sent:)
men de löste sej till slut iaf..
väl i skolan hände det itne så mycket.
efter skolan drog ja hem och jobbade på svenska som ska vara klar på fredag. sen kom min gullunge junhem till mej.. och vi skulle på matchen idag, men det var tydligen ingen match. men vi hade inget att göra så vi åkte dit och kollade lite vad som hände och om de kanske skulle vara några där, men de var det inte..  så ja och junhem flummade runt vid hockeyhallen som vanligt och så klart så kommer 94:orna joggandes och så har vi ännu en gång lyckats göra bort oss.. fan va börjar bi bra på de nu Juniss;)
haha sen åkte vi hem till junhem och åt lite godis..sen gick ja hem.
men nu orkar ja inte skriva mer..
kyss och smek Sofia

4 februari

hej.
just nu har vi håltimmer men det är jag som skriver eftersom att fia läser kp(A) idag ska jag till segeltorpshallen och köra benstyrka med maria typ kl 15  och jag slutar kl 5 i 2 i dag så det är gansak najs men jag vet inte vad jag sak göra när jag kommer hem faktiskt:/ fia ska träna efter skolan sen ska hon till björkängshallen och ragga boys.. lycka  till:D  annars händer inte så mkt mer i dag. kan hända att jag skriver mer i kväll.
puss H och halft F.

3 februari

hej hallå,
idag är det sen träning 20-22.30 så kommer hem sent och det betyder att jag kommer vara riktigt trött i morgon:/ annars i dag har jag inte gjort så mkt typ tagit lite bilder. och jag har förästen köpt en ny mobil ni vet den svarta lg:) och jag tränade förästen med tumba i går:) med emy klar och malin det va kul(a) och jag har inte skrivit på bloggen på jätte länge sorry;) men har inte haft tid så jag passade på nu men har egentligen inte tid nu heller :/ men nu måste jag gå igen (a) men här kommer lite bilder från i dag och i går.

puss H
   


2/2

Heej;D
imorse var jag och kollade min axel hos världens bästa läkare..
sen så åkte mamma och lämna mej i skolan så jag kom lagom till slöjden och sen vare film på non så de va en grymt chill dag idag.
efter skolan följde jag med och lämnade brosan och hans kompisar på hockey träningen.
ja blev som vanligt lite sugen på att shoppa lite så då åkte vi till skärholmen och kollade lite. mamma köpe tabletter och sånt till min axel. men ja tyckte de va så tråkigt så jag gick in på Wedins och köpte ett par skor i stället.. skit billiga var dom. dom hade kostat 299kr men jag köpte dom för 99kr.. bra va?
sen åkte vi hem och jag och mamma drog och ut och sprang.. självklart så skulle vi möta några och inte vilka som hälst utan några som spelar i huddinge hockley p94.. haha 
men just nu så sitter ja och snackar med min gullegris nisse och hans kompis Wargen? vet inte vem de e men iaf..
men orkar itne skriva mer nu 
kyss och smek er Sofia 



mina snygga skor(aa)


linköping linköping linköping!

Hej:D
i natt sov junhem hos mej.. skit mysigt, vi somna typ vid 11:)
sen vare bara att pallra sej upp halv 9 i morse:o
aja sen bar det av till norrköping där jag skulle träffa kalle och ted.. men så blev det inte för kalle gullegris skulle dömma hockey matcher så jag och junhem drog till lonköping där jag aldrig har varit innan. men där träffade vi ted först sen kom domaren själv, Carl Ilonurmi så blev det som vanligt lite brottningsmatch i hallen;P jag vann.. haha.
sen drog vi till stan(linköpings stan) inte stort,, inte för två 08:or.. haha..
men på vägen dit hitta håttentottarna två cyklar som dom kasta på isen. sen kom de en gubbe efter oss och sa att vi skulle ta upp dom men precis innan så skulle carl gå på isen. men isen var inte så tjock så han gick resten av dagen men den bölt fot.. haha typiskt honom.
sen var vi i deras stan ett tag och kollade lite.. sen gick vi till ishallen igen och väntade på min kära mor som skulle hämta oss där. och när hon kom så gick vi in i hallen och skulle säga hejdå men vi blev inlåsta i deras grymt svättluktande föråd.. blää men men. sen så gick jag och junhem ut i bilden och åkte hem..
saknar redan min linköpings håttetottar..

kyss och smek er Sofia

RSS 2.0